Finnish Technology Partners
- Always Opportunities -

Utvalgte Partnere

Uniqair har utviklet, testet og produsert en unik luftrenserløsning for inneklima. Skoler, Sykehus, Bedrifter og private hjem har samtlige tatt Uniqair i bruk med meget gode resultater. Enheten kan bestilles gratis til testing hos dere.

Utviklet for å redusere stress og spenninger ved bruk av lavfrekvensvibrasjon. Behandlingen gir unike helsemessige fordeler. Helkroppsvibrering avspenner støle muskler etter trening, og eller overtrening og får deg i aktivitet raskere. Mer enn 25.000 brukere kan ikke ta feil.

Receptum har siden 80 tallet utviklet programvare for bruk i apotek. Vi har nå i bruk tredje generasjons programvare som våre kunder har stor glede av.

Vi er etablerte i Finland, Sverige og Norge.

FINLAND 100 ÅR

I 2017 ble Finland 100 år som en selvstendig nasjon.

Finland er verdenskjent som teknologinasjon, spesielt takket være selskaper som ROVIO ( Angry Birds ), SUPERCELL, NOKIA for å nevne noen, som  allerede har endret måten vi kommuniserer og underholder oss på. 

Finland er også kjent som en innovativ nasjon i flere andre teknologi sektorer som .f.eks.  Shipsindustri, HealthTech, FinTech, etc…

Noen av produktene vi har i vårt portefølje

ENKELTE REFERANSER