Blog

NORSK FINSK HANDELSFORENING 22 JANUAR 2018


January 26, 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ News


NORSK-FINSK HANDELSFORENING & FINNISH PARTNERS

Finnish Partners var vert for NOFI`s første samling i sin nylig åpnet Business HUB Center på Technopolis, Fornebu.

Av Fatmir Nikqi - Managing Partner

I over 30 år har NFH vært et viktig møteforum for aktører i norsk og finsk næringsliv med finsk-norske handelsinteresser. Finnish Partners inviterte NFH til sine lokaler på Fornebu for deres første samling den 22. Januar 2018. 

Finnish Partners la til rette for en spennende aften med mange interessante presentasjoner fra flere samarbeidspartnere fra både Norge og Finland. 

I den anledning har Finnish Partners, i samarbeid med PLAYSIGN, KRUSE – SMITH entreprenør, og SPACEGROUP Arkitekter, utviklet og presenterte et byutviklingsprosjekt fra Sandnes Kommune – HAVNEPROMENADEN, hvor byborgere kan se og gi tilbakemelding på løsningen og forslagene til byggingen via sin pc eller mobil på internett. En slik løsning hvor brukerne engasjeres i byutviklingen er ikke noe nytt, men metoden og  løsningen til dette er helt ny. Presentasjonen ble i tillegg vist i Finnish Partners nylig etablerte “3D – COLLACAVE” (- et 3D stort rom for utvikling av prosjekter og involvering av samtlige parter, slik som arkitekt, ingeniør, prosjektgruppe, byggherre, entreprenør, leverandører etc…dvs i form av praktisk visning av prosjektet i 3D fullskala 1:1 format, for lettere å kunne  samarbeide og raskere ta riktige beslutninger i prosjektsammenheng.)

Løsningen “COLLACAVE”, og fasilitetene rundt, er det første i sitt slag i Oslo ( kanskje også  i Norge) og vil nå tilbys til å kunne leies etter behov.

Finnish Partners inngikk nylig et samarbeid med COLLAPRIME, finsk leverandør og innovatør innen levering av 3D CAVE løsninger til markedet.

På programmet hadde vi i tillegg presentasjon av TECHNOPOLIS fasiliteter ved daglig leder Alf Astrup. www.technopolis.no 

Videre, RECEPTUM OY, ved Internasjonal direktør Pia Ukkonen, et finsk selskap og spesialist av programutvikling for Apotekdrift, som nylig vant en stor kontrakt sammen med Cap Gemini for utvikling av DIFA`S nye digitale e-reseptløsning for Apotekkjedene i Norge. Pia Ukkonen fortalte om deres  erfaring ved etablering av deres virksomhet i Norge, og ikke minst erfaring med å bruke Finnish Partners som lokal hjelp og samarbeidspartner for sin satsning og strategi i Norge. 

COLLACAVE”, og fasilitetene rundt, er det første i sitt slag i Oslo (og kanskje også i Norge!) og vil nå tilbys til å kunne leies etter behov.

Vi hadde for øvrig besøk av flere nye norske og finske bedrifter på samlingen, deriblant Kruse-Smith, Statsbygg, SpaceGroup, SOLITA, Chiller Norge, Neurosonic, IAM, COLLAPRIME, Sennheiser, EVAVAARA design, RECEPTUM, SSAB, etc…

Noen bilder fra eventet under…

https://finnishpartners.com/collacave/COLLACAVE er nå åpen for booking av fasilitetene. Vi vet det er mange prosjekter under utvikling, og at det er stort behov for bruk av 3D BIM CAVE. 

Ta kontakt snarest 🙂 tlf: +47 45 45 05 53   E-mail: fn(@)finnishpartners.com

Takk til dere alle som bidro til en fantastisk aften hos oss. 

Fatmir